Selasa, 13 Maret 2018

Crestonium - na nula troška i brzinu transakcije u djeliću sekunde.


u svijetu Valuta Crypta je decentralizirana digitalna valuta - bez vlasnika banke ili vlada; ona pripada ljudima. Prednost je nula cijena i, u mnogim slučajevima, trenutačne transakcije s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Trenutno postoji mnogo vrsta kripto-valute - između 1000 i više. No, nema banke banke ili kripto banke koja će omogućiti skladištenje većine njih, i još važnije, njegovih troškova. To je problem današnje kriptoteke, a mi smo ovdje kako bismo riješili taj problem.
Postoji nekoliko glavnih čimbenika u kojima je Crestonium različit od svojih konkurenata. Najistaknutiji je 0% cijene politike. Ostale prednosti su trenutačni prijenos i druga kripto-valutna podrška.
Osim toga, Crestonium nudi 100% -tno jamstvo za zaštitu Tokena. Korisnici će dobiti puni povrat njihove početne transakcije ako vrijednost CXS-a ne cini 150% u roku od 6 mjeseci nakon isteka ICO-a.

Što je CRESTONIUM?

Crestonium nudi glatko iskustvo isporuke i primanje deviza na nula troška. Cilj nam je pružiti neograničenu upotrebu za mainstream korisnika jer kripto postaje fenomen koji svi prihvaćaju. Crestonium je izgrađen, ne samo za skladištenje, već i za stvarne izdatke - što je i dalje jedan od značajnih izazova moderne kriptotalnosti.

Crestonium se ponosi time što je jedan od rijetkih kriptosa vani na nultom trošku i brzini transakcije u djeliću sekunde.


Stvoreni u blockchainu i podložni automatskom izvršenju nakon pojave unaprijed definiranih kriterija / događaja i podložni određenim uvjetima, CXS tokeni vrijede na neodređeno vrijeme i vlasništvo su njihovih nositelja. Crestonium platforma koristi standardni OpenAPI tako da vaši ugovori budu automatski kompatibilni sa svim novčanicima, a ostali ugovori ili razmjene također koriste ovaj standard.

Crestonium nudi ne samo mobilne aplikacije već i potpuno sinkronizirane aplikacije za Desktop. Crestonium povezuje vašu blokadnu imovinu za svakodnevnu uporabu. Kreditne kartice i bankarske licence omogućit će nam da postanemo središte ekosustava Blockchaina kako bismo vas povezali sa stvarnim svijetom. Koristimo protokol u kojem je povezan svaki blockchain koji nam omogućuje da vam damo 0% naknade. Blockchain ekosustav također nam omogućava mjerenje mase i inkluzivnije.

Prednosti CRESTONIUM-a

Predstavljamo kratak pregled Crestonijeve izvrsnosti nad ostalim proizvodima koji su trenutno na tržištu. Iz usporedbe možete vidjeti da Crestonium pruža mnoge prednosti nad ostalim kriptoskopima, ali ne ograničavajući se na, prilagođeni korisničko sučelje, bolju sigurnost, veći kripto broj i podržanu lokalizaciju.

Budući da je kriptoturna sigurnost značajan problem u kriptografskom razdoblju u Iraku, nudimo vrlo sigurnu opciju za hardverske i papirnate torbice. S druge strane, još uvijek podržavamo novčanik s hostiranim i pametnim ugovorom za praktičnost korisnika.

Tablica za usporedbu također pokazuje da što veća konkurencija na tržištu, to je bolja situacija za ljude i korisnike. Ako drugi kriptobanci shvate da postoje bolji proizvodi na tržištu, možda će prilagoditi svoje politike i donijeti naprednije značajke i smanjiti troškove svojim korisnicima.

Neke od pogodnosti koje se mogu dobiti ulaskom u Crestonium su:

Siguran

Crestonium je dizajniran za svakodnevnu uporabu i pruža čvrstu i sigurnu okolinu za kriptovalu. Izravni poslovi i instant razmjene samo su neki od Crestonijevih značajki. Dostupna je 24 sata na dan u svijetu s prijenosnim računalima, stolnim računalima ili mobilnim uređajima. Sigurnost klase banke i zaštita računa nove generacije. SSL veze su šifrirane putem HTTPS, 2-faktorske autentifikacije i pouzdanog IP-a.

Skladištenje i potrošnja

Pružamo pohranu podataka od više kripto valute - BTC, LTC, ETH, BCH, XRP, EOS, XMR, XLM, NEO, ADA, ZXX, DASH, XVG, IOT, ZEC, XRB. , To je kripto da je prihvatljivije od naših konkurenata. Mnogi ljudi vjeruju i imaju različite kripto, jer to je znak ovog. Isto vrijedi i za kripto rashode u kripto, tako da se može potrošiti jednaka količina različitih kripti.

Nula transakcijska naknada

Možete potrošiti puno kripto-valute i platiti odmah bez gnjavaže i morati zamijeniti prethodnu kripto-kardurrurrency. Sve po cijeni od 0%. Većina naših konkurenata naplaćuje povećanje profita, ali za nas je naša zajednica prioritet broj jedan.


Proizvodi koje nudi CRESTONIUM

Krediti i prihod
Osim toga, nudimo i mogućnosti kredita za ljude koji žele zaraditi dodatne kamate, kao i osobe koje trebaju preuzeti zajam / kredit. Tu će također biti decentralizirana rješenja za odabir. Kao što je prikazano na slici u nastavku, zajmodavac će moći posuditi i dobiti povrat, a zajmoprimatelj će se razmotriti u okviru Smart Advanced Scoring mehanizma. Ako bude odobren, Zajmoprimatelj će dobiti zajam putem Smart Ugovora.
Zaštita jamstva od 100 posto zaštitnog znaka
Jedna od važnih značajki koje smo implementirali u našoj ICO ponudi je jamstvo zaštite naših Token Holdera. Ako u roku od 6 mjeseci (nakon isteka prodaje ICO-a) vrijednost CXS-a neće se povećati za 150%, vratit ćemo korisnicima natrag svoje kupovine koji su izvorno položeni i razmijenjeni s CXS-om.

Vjerujemo u naše proizvode i nastojimo razviti najbolje, zbog čega nudimo ovu prijedlog. Stoga vlasnici tokenova neće izgubiti - njihova ulaganja će se povećati za 150% i mogu prodati ili održavati CXS ili mogu vratiti početno ulaganje. Ne jamčimo povrat ulaganja, ali jamčimo povrat sredstava.

Ponude za prodaju Crestonium Token

Kako bismo potaknuli rast i kasnije uzroke Crestonia, napravili smo razdoblje prodajnog razdoblja za našu fazu prije ICO-a, gdje možete biti trenutačni sudionik. Nudimo opsežan bonus za naše razdoblje prije prodaje:
Pre-prodaja: 25-45% dodatni token
Prvo prodajno razdoblje: 15% dodatni token
Drugo prodajno razdoblje: 10% dodatni token
Treće prodajno razdoblje: 5% dodatni token

ICO-ovi pred-prodaji i datumi prodaje mogu se pregledati u nastavku.
Početna tržišna vrijednost od 1 CXS je postavljena na 0.00002 BTC.

Za više informacija posjetite sljedeću vezu:

Web-lokacija: https://crestonium.io/

Autor: eart planrt




Tidak ada komentar:

Posting Komentar

MYCRO - Thanks to the 21st century and Blockchain technology that helped overcome money dividends.

MYCRO - Thanks to the 21st century and Blockchain technology that helps us overcome now and money dividends. How ........... Simp...