Senin, 26 Februari 2018

(Crestonium) - má za cíl poskytnout neomezené využití pro klíčové uživatele



Chtěl bych představit projekt Crestonium, je to vysvětlení:

Stručně řečeno, krypto měna je decentralizovaná digitální měna - neexistují vlastníci bank ani vládní banky; to patří lidem. Výhodou jsou nulové náklady a v mnoha případech okamžité transakce odkudkoliv na světě. V současné době existuje mnoho krypto-měnových typů - více než 1000+ mezi nimi. Ale žádná banka nebo krypto-měna banka, která umožní ukládání většina z nich, a co je důležitější jejich kupní éru to je problém s moderním krypto-měně, a my jsme tady, aby tento problém vyřešit.

Existuje několik hlavních faktorů, kdy se společnost Crestonium liší od svých konkurentů. Nejvýznamnější
jedna je politika poplatků za 0%.
Dalšími výhodami jsou okamžitý přenos a podpora pro různé jiné krypto-měny.

Společnost Crestonium navíc nabízí 100% záruku ochrany držáku tokenu. Uživatelé budou mít v plné výši jejich původní transakce v případě, že hodnota CXS není oceňována 150% do 6 měsíců od konce ICO. Kvantový skok krypto-měna technologie je schopnost dosáhnout globální shody byla decentralizovaná a distribuované síti bez důvěryhodné třetí strany, která eliminuje spoustu věcí, které nejsou užitečné faktory, jako jsou náklady a čas transakci. Ne všechny krypto-měny dosahují tohoto cíle.

Co je Crestonium?
Crestonium nabízí bezproblémové doručení a příjmy z cizích příjmů za nulové náklady. Crestonium si klade za cíl poskytovat neomezené používání na běžných uživatelů o krypto-kardurrurrency stala fenoménem přijat všemi Crestonium postaven, a to nejen pro skladování, ale pro skutečné výdaje - zůstává jednou z významných výzev moderní kriptourrency. Crestonium se pyšní tím, že je jedním z mála kryptofonů, které jsou tam za nulovou cenu a transakční rychlostí za sekundu.
Vytvářeno v blokovém řetězci a v automatickém provedení v době předem definovaného výskytu
kritéria / události a za určitých podmínek jsou značky CXS platné na dobu neurčitou a jsou majetkem jejich příslušných držitelů. Platforma Crestonium pomocí OpenAPI norem tak, že vaše smlouva bude automaticky kompatibilní s peněženkou a smlouvy nebo jiné výměny také použít tento standard.

Výhody přípravku Crestonium:
Smart Money: Brána pro bankovní decentralizaci. Aplikace pro mobily a stolní počítače vám umožní držet a spravovat různé typy krypt. Ještě důležitější je, že vám to umožní utrácet. Přístup k internetu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, na celém vašem notebooku, stolním počítači a mobilním zařízením.
Bezpečný: Crestonium je určen pro každodenní použití a poskytuje silné a bezpečné prostředí pro váš Cryptoinvestor. Uživatel má soukromý klíč a má přístup k této funkci.
FEEL / Feeless: Žádné další obchodní poplatky a poplatky za kreditní kartu. Plaťte pouze skutečné náklady a vydělávejte co nejvíce z vašeho kryptokurrency s nejnižším směnným kurzem. Pokud budete nadále provádět transakce při držení CXS, obdržíte hotovost - až o 70% vyšší. Program Odměny vám také umožní získat další CXS.
Crestonium nabízí nejen mobilní aplikace, ale také plně synchronizované aplikace pro stolní počítače. Crestonium spojuje vaše blokové prostředky s každodenním užíváním. Kreditní karty a bankovní licence nám umožní stát se rozbočovačem pro ekosystém blokády, aby vás propojil se skutečným světem. Používáme protokol, kde
každý připojený blok, který nám umožňuje poskytnout 0% poplatek. Blokový ekosystém
také nám umožňuje měřítko hmotností a být inkluzívnější.

Přehled ICO
Počáteční tržní hodnota 1 CXS je nastavena na 0,00002 BTC.
V současné době obdržíme následující měnu-crypto:
- Bitcoin BTC
- Ethereum ETH
- Ripple XRP
- Star Lumens XLM
- Monero XMR
- LTC LTC
- Pomlčka DASH
- Bitcon Cash BCH
- Etereum Classic DLL
Všechny žetony budou odeslány po zakoupení. Můžete také poslat CXS ručně z uživatelského palubní desky, například: CXS získané z doporučení nebo další CXS zakoupených v pozdějším termínu.

Další informace o tom, jak instalovat Ethereal peněženky najdete na webových stránkách.
Na následující stránce naleznete tabulku s přehledy přehledů ICO.

Crestonium nabízí nejen mobilní aplikace, ale také plně synchronizované aplikace pro stolní počítače. Crestonium spojuje vaše blokové prostředky s každodenním užíváním. Kreditní karty a bankovní licence nám umožní stát se rozbočovačem pro ekosystém blokády, aby vás propojil se skutečným světem. Používáme protokol, kde je každý blok připojen, což nám umožňuje poskytnout 0% poplatek. Blokový ekosystém nám dovoluje i měřítko hmotností a inkluzívnější.

Crypto-měnová inkluze
Domníváme se, že zahrnutí všech kryptografických měn je velmi důležité, protože je nejen vlastněno všemi a věří v různé krypto-měny, ale i celkový trh se skládá ze společné kryptografie. Některé krypto-měny mohou spadnout nebo být podhodnocené, zatímco jiní mohou stoupat na vrchol a předstihnout populární mince. Proto Crestonium bude podporovat co nejvíce kryptových měn. Naším hlavním cílem je podporovat veškerou kryptografickou měnu.

Cres tonium Token Prodej feringu
Abychom podpořili růst a následné příčiny vzniku Crestonium, navrhli jsme náš předběžný prodejní model ICO, kde můžete být dnes již brzy účastníkem. Nabízíme široký bonus pro naše předprodejní období:
 Předprodej: 25-45% Extra Token
 První období prodeje: 15% Extra Token
 Druhé období prodeje: 10% Extra Token
 Třetí období prodeje: 5% Extra Token

Předprodejní a prodejní data ICO lze přezkoumat níže.





Většina žetonů přichází k našim přispěvatelům a příznivcům - většinou 73%. v rozporu s ICO a dalšími společnostmi náš tým a poradce získají pouze 5% z celkových žetonů generace.8% věnovaných Nadaci, potřebné pro inovativní vývoj a inovace. zlomek celkových tokenů půjde také na naše strategické partnery a Bounty na další budování naší komunity bude mít posledních 10% v rezervě.

Mapa ulic


Více informací najdete na:

Webová stránka: https://crestonium.io/
Bílá kniha: https://crestonium.io/Whitepaper/Crestonium_Whitepaper_1.01.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/Crestonium/
Twitter: https://twitter.com/Crestonium_io

Můj profil Btc:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1415348

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

MYCRO - Thanks to the 21st century and Blockchain technology that helped overcome money dividends.

MYCRO - Thanks to the 21st century and Blockchain technology that helps us overcome now and money dividends. How ........... Simp...